Kotkan Moottoriveneseura

Toimintakalenteri 2021 päivitetään kun lisätietoja tulee:
Aika Toiminta/tapahtuma Paikka klo

Venemessuja ei järjestetä 2021

Messukeskus
Veneilylauantai Kotkan Moottoriveneseura/Kotkan Pursiseura/ Kymen Navigaattorit järjestävät tapahtumapäivän kaikille vesillä liikkumisesta kiinostuneille. Merikeskus Vellamo 10.30 alkaen
 
.

 Veneilykauden avaus /Lipunnosto

Kuutinki

 . Kuutingin juhannus Kuuttinki  
 
Lipunlasku Kuutingissa
   

 

Ajankohtaista

HUOMIO! Helmikuulle ilmoitettu juhlapäivä peruttu koronatilanteen takia, pyrimme pitämään juhlat kuitenkin vielä tämän vuoden aikana.

KOTKAN MOOTTORIVENESEURA RY täyttää 60 vuotta helmikuussa 2021. Juhlistamme seuran suurta päivää kutsumalla jäsenet juhlailtaan 27.2.2021. Juhlat järjestetään Ravintola Keisarinsataman tiloissa. Lisätietoa juhlista ja ilmoittautumisista myöhemmin seuran kotisivuilla ja facebookissa.Joudumme varautumaan myös Koronan aiheuttamiin uhkiin ja mahdollisuuteen, että juhlaa ei voida järjestää, tästäkin pidämme jäsenet ajantasalla. 

Yhteiskatsastukset 2020 on peruttu Koronavirusepidemian vuoksi, jos haluat katsastaa veneesi, ota yhteys katsastajiin ja sovi aika.

KUUTINGIN SÄÄNNÖT KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA!

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi on Saari-ja huvitoimikunta päättänyt rajoittaa joitakin toimia ja tapahtumia Kuutingin saaripaikassa. Säännöt voimassa toistaiseksi ja niitä höllennetään tai kiristetään tarpeen mukaan:

Huoneita päärakennuksessa ei toistaiseksi vuokrata.

 

Talkoo- ja juhlakokoontumiset peruttu, talkoot pienissä ryhmissä mahdollisia ja niistä sovitaan etukäteen.

Saunan käyttö varovaisuutta noudattaen max 4 hlö kerralla ja desinfiointi käytön jälkeen.

Toimikunta huolehtii, että paikalla on käsidesiä ja muita desinfioimistarvikkeita joiden käyttö on pakollista yhteisissä tiloissa. Jokainen huolehtii pöytien ja muiden pintojen pyyhkimisestä ennen ja jälkeen käytön sekä sisä- että ulkotiloissa, esim jos ulkopöytiä käytetään ruokailuun.

Jokainen kävijä huolehtii tehostetusti turvallisuudesta -välttäen lähikontaktia, sekä hygieniasta ja yleisestä siisteydestä.

Toivomme, ettei saaripaikkaa tarvitse kokonaan sulkea, joten odotamme, että kävijät noudattavat näitä poikkussääntöjä!

2.4.2020 Kotkan Moottoriveneseuran Johtokunta Päivitetty 9.6.

Yhteystiedot

Traktori seuratraktori

0400 659 509

arki 8-16

0440 950 747

illat ja vkl

  • Sivusto päivitetty: 10.11.2020, 12:12.